derma.cosmetics skincare series

Kraften av medisinsk skjønnhet

Den dermatologiske hudpleieserien

Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics


Hudspesialist Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har videreført den profesjonelle hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek, en serie med hovedmål å forebygge hudproblemer, og å opprettholde den sterke sunne og vakre huden.

Hudpleieseriens svært effektive kosmetiske formler gjør produktene unike i bruk og er tilpasset alle hudtyper, fra pleie til normal hud og effektiv tilføring av fuktighet, til å kunne tilby løsninger for helt spesielle hudproblemer.

Dr. med. Christine Schrammek har alltid satt et spesielt fokus på utvikling av anti-aldring produkter. Dette er et område som representerer en stor utfordring og etterspørres i stadig større grad, derfor er produktene fra Dr.med. Christine Schrammek utviklet til å kunne gi en spesielt god beskyttelse av huden og å kunne korrigere de første synlige tegn på aldring av huden. Det er også spesielt viktig for Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å kunne tilby produkter som gir ekstra omsorg for uren hud med akneproblemer, samt sensitiv hud.

Sunn hud reflekterer velvære, derfor er målet for den dermatologiske hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å finne konkrete løsninger for et bredt spekter av hudproblemer.

Advarsel

Dr. med Christine Schrammek Hudpleieserie kan ikke garantere for kvalitet eller holdbarhet av produkter, kjøpt fra utsalgssteder uten autorisert kontrakt, samt nettbutikker. Dette gjelder spesielt produkter kjøpt på auksjonsnettsider, som for eksempel ebay etc.