Vis / Skjul menyVis / Skjul meny
Vis / Skjul menyVis / Skjul meny

VI BRYR OSS

I over 60 år har Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik jobbet for hudhelse og skjønnhet for svært mange mennesker. Selskapets grunnlegger, Christine Schrammek hadde alltid et personlig ønske om å stå opp for menneskene rundt seg. Hun har støttet mange veldedige prosjekter og ideer med stort engasjement.

I dag fortsetter Dr. Schrammek denne motivasjonen og tar på seg et samfunnsansvar. Vi i Dermelie ønsker også å bidra med en forskjell og har latt dette bli en del av vår bedriftsidentitet. For oss har støtten til kreftsaken blitt viktig. I 2016 gav vi vår støtte til Rosa sløyfe i kampen mot brystkreft. I 2017 lot vi oss berøre sterkt av lille tapre Tobias på 3 år som tapte kampen mot kreften. Hans familie, med hans mor Hilde Svenningsen, satt barnekreft på agendaen og samlet inn store summer til forskning på barnekreft gjennom Tobias vil gjøre en forskjell. Vi lar oss inspirere og er takknemlige for det engasjementet og motet hun har vist for å gjøre en forskjell for andre barn i kampen mot kreften.

Å bære Rosa sløyfe i oktober er å vise solidaritet og omtanke med alle som er rammet av brystkreft. Vi i Dr. Schrammek ønsker også å vise at vi bryr oss og derfor går også i år 30% av hvert solgte produkt av vår SENSITIVE-serie i oktober til årets Rosa sløyfe-aksjon 2017.

Finn serien
som passer din hud