BANNER_schrammek


VEGEN VIDERE ETTER KREFTBEHANDLING

Etter en røff behandling med langvarig sykdom, cellegift og stråling, kan en føle seg grå og livløs. Alt hår på hodet og i ansiktet er gjerne borte. Mange får ett slitent uttrykk i øyne og hud. Da kan behovet for velvære være ekstra gjeldende.

Å kjenne på at «noe er bra», til tross for alvorlig sykdom kan være godt. Og når man føler seg vel, selv om det bare er i små øyeblikk, så merker man at energien kommer. En pasient: «Det skulle ikke mer til for at jeg skulle føle meg mer levende, og ‘litt fin’ oppe i det hele».

Dr.med Christine Schrammek i Tyskland er en foregangskvinne med egen hudbehandling: «BACK TO BALANCE» etter gjennomgått kreftbehandling. I tillegg til egen erfaring som kreftpasient er hun utdannet hudlege med spesialitet i allergi og aldring. Hun er verdenskjent for sin holistiske behandlingsfokus for å styrke den sensitiviserte huden med de rette hjemmeproduktene og få den TILBAKE I BALANSE raskest mulig.


HEADER_HYDRAMAXIMUM_NETTSIDE


BILDE_WEN

 

 


HYALURONPERFORMANCESERUM

 

HYALURON HY+ PERFORMANCE SERUM

Spesial serum med intens fukt og – FOR ALLE HUDTYPER

Unik kombinasjon av hyaluronsyre i både Høymolekyl– og lavmolekyl vekt gjør det mulig å tilføre intens fuktighet  og oppnå effektiv anti rynke både på hudens overflate og fra innsiden.

Plumper opp fine linjer og rynker med umiddelbar virkning på hudens overflate. Viker som filler fra hudens innside og gir økt volum og fylde i huden. På samme tid økes fuktighetslagrene i dermis med det resultat at huden boostes med langvaring antirynke effekt. Oppnår FUKTBALANSE på minimum av tid med langsiktig virkning. Huden blir umiddelbart og langsiktig sterkere og strammere med økt glød.

Passer for alle hudtyper som mangler fuktighet. Aldrende, sensitivisert, uren, fet hud som er dehydrert anbefales å bruke serumet jevnlig eller i perioder.

 


 

Global_defense

GLOBAL DEFENSE CREAM

En effektiv antirynke dagkrem og solkrem i ett.

Solkrem og antirynke dagkrem i ett.  En antirynke dagkrem som gir huden en eksepsjonell global beskyttelse mot frie radikaler og lysindusert aldring.  I tillegg til bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB beskytter den mot de skadelige INFRARØD strålene fra sollyset. SPF 20.

Infrarød ståling har svært negativ påvirkning på hudens aldringsprosess. Generert varme og oksidativt stress fra infrarød stråling fører til merkbar nedbryting av kollagen og tap av elastisitet.

I tillegg til Infrarød og UV beskyttelse har GLOBAL DEFENSE virkestoffer som støtter cellenes reprasjons og kollagensyntese. Huden er sterkt beskyttet samtidig med effektiv antirynke.

 


PURIFYINGVITALBALM_NYHET

PURIFYING VITAL BALM

Problemløser for voksen hud med akne.

Et produkt – med kraften av to. Dette er produktet vi har ventet på! Løsningen for de med fet/uren hud som ønsker krafig anti-age. Purifying Vital Valm er problemløser for uren/akne hud samtidig som den har en sterk hudforyngende effekt. Voksen hud med akne opplever det vanskelig å finne produkter med optimal anti-age effekt uten å øke problemene med fet/uren hud. Purifying Vital Balm er løsningen.

*For en fast, sterk, frisk og klar hud i moden alder.*

Kombinasjonen av flere nøye utvalgte virkestoffer  stopper betennelser, minsker porene og gir en klar og ren hud uten glans. Samtidig normaliseres fuktbalansen og huden forynges. Reservatrol, epidermist, normaseb og mirkrosilver er de svært aktive virkestoffene i denne kremen.

Påføres hver morgen og kveld. For ytterligere anit-age anbefales Resvera Cell Consetntrat under.

 


 Vår enestående kolleksjon av Dr. Med. Christine Schrammek

 

Les mer om vår kolleksjon av Dr. Med. Christine Schrammek her.