VERDENSKJENT PROBLEMLØSER FRA 1958

 

Den verdenskjente serien Dr.med Schrammek er mer populær i dag enn noen gang. Stadig flere klinikker, hudterapeuter og sykepleiere i nærmere 60 land lar seg begeistre.  2013 ble uten tvil det beste år så langt.  De solgte et Dr.Schrammek hudpleieprodukt hvert 50 sekund. I første del av 2014 ble det solgt et produkt hvert 30 sekund verden over.

 


PROBLEMLØSER FRA 1958

 

Green Peel® behandlingen ble utviklet av den tyske hudlegen Christine Schrammek allerede i 1958. Målet var å finne en behandling som lindret en rekke hudproblem og gav den beste anti-age. Resultatet ble den svært effektive urtebehadlingen. En dypdevirkende behandling på ren plantebasis uten noen kjemiske ingredienser eller syrer.  Christine Schrammek var den første legen i Tyskland som stod bak et hudpleiekonsept.

 

Utrolig nok finnes det ingen tilsvarende behandling på markedet i dag. Mange har prøvd, men ingen har klart å etterlikne den effektive og 100% naturlige urteblandingen. Med sin medisinske erfaring utviklet hun unike hjemmeprodukter for raskest mulig restitusjon  og minst mulig belastning for huden. Hjemmeprodukter som går hånd i hanske med behandlingen. På grunn av stor respons fra begeistrede kunder verden over, ble Green Peel® metoden stadig utviklet og passer i dag til alle hudtyper i alle aldre.

 


TRYGG OG EFFEKTIV METODE

 

Med over 50 års erfaring gir merket en årelang dokumentasjon på resultater og langtidseffektene. Metoden er derfor en trygg dypdevirkende behandling. Akkurat det kundene elsker. En trygg behandling med optimale resultater på minimum av tid – uten å begrense hverdagen.

 


 DATTEREN OVERTAR

 

For rundt 30 år siden overtok datteren Dr.med. Christine Schrammek Drusio, den faglige videreutviklingen av serien. Hennes kunnskap som hudlege med spesialitet i aldring, allergi og ekspert kunnskap i planter og urter har blitt en sterk signatur for serien. Dr.Schrammek er en familieeid bedrift med sanne verdier. Hennes sønn er allerede med i driften og hennes datter er akkurat ferdig med medisinstudiet.

 


 STRESSET HUD OG ALDRING

 

Christine Schrammek Drusio er svært opptatt av den nære sammenhengen mellom en stresset/sensitiv hud over tid og hvor raskt huden eldest. 60-70% har sensitiv hud med en svekket hudbarriere. Produktenes evne til å balansere og styrke hudens barrierefunksjon er en suksee verden over.

 


 SKIN HAS MANY FACES®

 

SKIN HAS MANY FACES®, spilte en viktig rolle i utviklingen av hudpleieserien. Hvert produkt er individuelt tilpasset de ulike behovene med kraftige konsentrasjoner av aktive ingredienser. Nyeste funn innen medisinen kombineres med høy kvalitet av aktive ingredienser fra naturen.

 


DEN ORIGINALE BB KREMEN

 

I 1967 kom et av de mest sentrale produktene: Blemish Balm.  Den orginale BB kremen. Moren til alle BB kremene på markedet.  Populær foundation i tre farger/uten farge for alle hudtyper i alle aldre. Dekker helt naturlig. Holder huden i balanse med sin beroligende, betennelsesdempende og beskyttende virkning. Benyttes etter alle typer peeling- og laser behandlinger. En bestselger verden over.

 


 EN GLØD DU IKKE KAN SMINKE DEG TIL

 

Denne måneden august 2014 ble Green Peel® kåret til ”månedens kjendis” av beautybloggers.no –  ”behandlingen norske kjendiser sverger til”.  Green Peel® er blitt et ”must have” i Norge Den perfekte partypeel! Kjendiser bruker den som forberedelse til den røde løperen. Make-up artister har oppdaget den unike gløden og bruker behandlingen som forberedelse til fotoshoot.

 


EN SERIE SOM ALDRI GÅR AV MOTEN