Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik leverer høykvalitets hudpleieprodukter og behandlinger, basert på dermatologisk kunnskap av Dr. med. Christine Schrammek-Dursio, som er hudlege og allergologist. Selskapet er basert i Tyskland, er familie-eid, og har perfeksjonert denne kunnskapen i mer enn 60 år.

To kjente merkevarer eksisterer under merkenavnet Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik:

Zwei Marken - ein starker Partner in der Kosmetik
Dr. med. Christine Schrammek-Drusio

derma.cosmetics - Kraften av naturlig skjønnhet

Hudpleieserien derma.cosmetics av Dr.med. Christine Schrammek tilbyr et komplett spekter av høyteknologiske produkter for ulike hudsykdommer og problemer, der alle produkter er dermatologisk utviklet og fungerer svært effektivt. Mange av produktene innen derma.cosmetics er sanne innovatører og til og med kategorivinnere, som for eksempel Blemish Balm – i dag kjent som BB-krem – som vi oppfant.

Det selverklærte mål av den innovative og individuelt tilpassede hudpleieserien, er å bidra til å gjenopprette sunn og vakker hud. Forebygging av hudforstyrrelser og hudbeskyttelse er like viktig i vår utvikling av derma.cosmetics’ hudpleieprodukter. Sammen jobber vi for å finne løsninger for et bredt spekter av hudproblemer. «Dermatologi møter Kosmetikk» er den grunnleggende filosofi om denne produktserien. Våre produkter består av aktive ingredienser av høy kvalitet kombinert med de nyeste funn fra det medisinske fagområdet.

Resultatet: derma.cosmetics, en dermatologisk testet hudpleieserie med unik problemløsende kompetanse (derma.cosmetics). Den kompakte, velstrukturerte rekke ansikts hudpleieprodukter er begrepsfestet på en slik måte at det dekker et bredt spektrum av behandlingsbehov.

Oppdag derma.cosmetics hudpleieserie nå

 

GREEN PEEL® - Skjønnhet i harmoni med naturen

GREEN PEEL ® er spesielt kjent for den originale peeling-metoden for fornyelse av huden, og har blitt brukt med stor suksess over hele verden i over 50 år. GREEN PEEL blir utvidet som en komplett merkevare for natur-inspirert kosmetikk og tilbyr nå urtemasker og naturlig inspirert hudpleieserie blir ikke koblet til den opprinnelige urte peelingen.

Selskapet, med hovedkontor i Ruhr-metropolen Essen, ledes av Dr. med. Christine Schrammek-Drusio, en hudlege, hudspesialist og anti-aldringsekspert. Hennes arbeid som lege på hudklinikk i praksis og hennes egne private praksis forsterket hennes ønske om å opprette en forbindelse mellom kosmetikk og dermatologi.

Få vite mer om de tre hovedpilarene innen GREEN PEEL ® brand gjennom vår nettside:

Oppdag den komplette GREEN PEEL® verdenen