Vis / Skjul menyVis / Skjul meny
Vis / Skjul menyVis / Skjul meny

DR. SCHRAMMEKS
HOLLISTISKE BEHANDLINGSFILOSOFI

Dr. med Christine Schrammek er en verdenskjent medisinsk inspirert hudpleieserie, dermatologisk testet og utviklet med ekspertkunnskap innen planter og urter.

Med en kunnskap opparbeidet i over 60 år (les om den unike historien her) tilbyr serien et komplett utvalg av innovative og høyteknologiske produkter for ulike hudtilstander og hudproblemer. Alle produktene er dermatologisk utviklet med dokumenterte virkestoffer fra ”siste findings” i kombinasjon med svært aktive virkestoffer fra urte og planterike. En imponerende kunnskap som er perfeksjonert gjennom generasjoner. Ikke uten grunn har serien eksistert i nærmere 60 år i over 50 land.

INNOVATØRER FORUT FOR SIN TID
Både Green Peel® og flere produkter i hudpleieserien er blitt nominert og har vunnet mange priser.

Green Peel® er mer populær enn noen gang, og viser hvor effektiv og imponerende urtenes kraft er. Dr. Christine Schrammek sin filosofi om unik effekt uten uheldig stress vises på en eksemplarisk måte.

Mange av produktene i hudpleieserien er sanne innovatører og kategorivinnere, som for eksempel Blemish Balm – den orginale BB-kremen. Et halvt århundre etter oppdagelsen er Blemish Balm mer populær enn noen gang og blitt en «beauty trend» verden over. Special Care Cream og Skin Elixir viser også styrken gjennom generasjonskunnskap, og er sentrale og svært viktige behandlende produkter i dagens utfordringer innen hudhelse.

STERK OG SUNN HUD
Dr. Christine Schrammek har gjennom sin hudlegeerfaring og med viten fra sin mor opparbeidet en unik kunnskap om hvordan en kan oppnå en sterk og sunn hud gjennom å stimulere huden til økt aktivitet uten uheldig og unødvendig stress og belastning. Hudbarrierens styrke er grunnlaget for hele hennes filosofi.

Kunsten med å stimulere huden UTEN UHELDIG stress, ved hjelp av naturens helende, nærende, styrkende og beskyttende virkning er oppsiktsvekkende.

Hun bruker tid og finner virksomme ingredienser i naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektive nye medisinske «findings».

Et overordnet mål i all behandling er at huden selv hjelpes til å rydde opp i eventuelle ubalanse og gradvis styrkes med økt spenst, volum og sterk hudbarriere som resultat.

Ved å styrke hudens eget forsvar oppnås ikke bare effektive kortidsresultater, men også svært imponerende langtidsresultater.

De unike langtidseffektene oppnås ved bruk av Dr. Schrammek hjemmeprodukter alene og mellom Green Peel® behandlingene. Med jevnlige Green Peel® behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning.

SKAVGRAS ER EN AV MANGE INGREDIENSER I URTENE. DENNE PLANTEN SKAL VÆRE SKRUBBENDE OG RENSENDE, SAMTIDIG SOM DEN ER BETENNELSESDEMPENDE

KAMILLE: «PLANTEDOKTOREN», BETENNELSESDEMPENDE, ANTIBAKTERIELL OG SÅRHELENDE

HOLLISTISK BEHANDLING – EKSPERTKUNNSKAP I PLANTER OG URTER – PLANTEBASERT SERIE
Med en hollistisk behandlingsfilosofi, blir hudlege Christine Schrammek-Drusio mer og mer kjent for sin unike problemsløsningkompetase som dekker et bredt spekter av hudens behov for å komme i balanse.

Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden. Med lang generasjonskunnskap i utvikling av plantebaserte virkestoffer har hun ekspertkunnskap opparbeidet allerede fra tidlig 50-tallet på planter og urter.

Ved hjelp av naturens kraft, behandles cellene i seg selv helhetlig, med svært nærende, stimulerende, reparerende og beskyttende virkning.

Resultater og trygghet går som hånd i hanske og er en viktig del av Dr. Christine Schrammeks hollistiske filosofi.

ALLERGI- OG ANTIRYNKESPESIALIST
Som allergi og anti rynke spesialist, med ekspertkunnskap i planter og urter, kombinerer Dr. Christine Schrammek Drusio det beste fra den medisinske verden med planterike.

Hun blir mer og mer kjent for sin kunnskap på behandling av sensitiv hud der ikke bare symptomene reduseres, men huden forsvar styrke slik at langtidsresulatene med Green Peel® i kombinasjon med hjemmeproduktene imponerer flere og flere. Hennes filosofi om at huden kan stimuleres uten uheldig stress, men med et stimuli som gjenoppbygger og stryker en skadet hudbarriere med trygge og avanserte virkestoffer.

En hud med god spenst, volum uten rask aldring sees i sammenheng med en velfungerende og sterk hudbarriere – en hud i balanse. Dermed behandles forebyggende aldring og aldrende hud mer helhetlig enn bare stimulering.

Med Dr. Schrammek er det mulig å oppnå unik effekt uten uheldig stress og uten å ta unødvendige sjanser for huden.

SERTIFISERTE TERAPEUTER
Dr. Schrammek finner du hos utvalgte klinikker med sertifiserte terapeuter. Finn din nærmeste klinikk her.

Etterligninger av Green Peel® har det vært mange av i årenes løp, men ingen har klart å kopiere den unike behandlingen i kombinasjon med de effektive produktene. Spør etter den originale urtepeel fra Dr. Schrammek.

Finn serien
som passer din hud