Vis / Skjul menyVis / Skjul meny
Vis / Skjul menyVis / Skjul meny

EN HISTORIE
UTENOM DET VANLIGE

Hudpleieserien Dr. Schrammek er mer populær i dag enn noen gang. En prisvinnende serie som har eksistert i 60 år i over 60 land. Med en imponerende dokumentasjon tilbake til 50-tallet viser den trygge og effektive langtidsresultater utenom det vanlige.

GENERASJONSERFARING 
Dr. Christine Schrammek var selskapets grunnlegger i 1956. I sin lidenskap for faget som hudlege hadde hun alltid et ønske om å stille opp for menneskene rundt seg.

Med sin medisinske bakgrunn og dype kunnskap om naturens helbredende kraft utviklet hun en behandling som viste seg å bli verdenskjent og mer populær enn noen gang 60 år senere.

DR. CHRISTINE SCHRAMMEK FRA 50-ÅRENE

URTENE FRA LANSERINGEN I 1967

GREEN PEEL® ”THE ORIGINAL”
Allerede i 1958 lanserte Dr. Christine Schrammek den originale Green Peel® Classic behandlingen, en urtepeeling med 100 % naturlig sammensetning, uten noen kjemiske tilsetningsstoffer som gav ny hud på kun 5 dager. Evnen til å stimulere og styrke hudens funksjoner uten å endre ph-verdien i hudbarrieren er unik og gjør at hudfornyelsen skjer raskt. En behandling som kan brukes på hvilken som helst del av kroppen.

Gnistringen i huden ved berøring etter behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager. Bakgrunnen for suksessen var ønske om å finne en behandling for å lindre uønskede hudtilstander og hudproblemer, som kraftig akne, men viste seg å være sterkt vevsoppstrammende og gi oppsiktsvekkende rynkereduserende resultater.

BLEMISH BALM – DEN ORGINALE BB-KREMEN

DEN ORGINALE BB KREMEN – BLEMISH BALM
I 1967 utviklet hun også mirakelkremen Blemish Balm – den orginale BB kremen. Hensikten var å dekke rødhet, hindre urenheter, roe ned og fremme helingsprosessen etter Green Peel® Classic.

DR. CHRISTINE SCHRAMMEK

DATTEREN DR. CHRISTINE SCHRAMMEK-DRUSIO TOK OVER FAGANSVARET I 1988

DATTEREN TAR OVER FAGANSVARET
I 1988 overtok datteren Dr. med. Christine Schrammek-Drusio det faglige ansvaret i firmaet og videreutviklet serien og sørget for at Green Peel® ble medisinsk underbygget.

Som hudlege, allergispesialist og antirynkeekspert med praktisk erfaring som lege i hudklinikk, var det naturlig å utvikle en komplett serie for ulike hudsykdommer og problemer. Plantebaserte dermatologiske produkter uten parabener, utviklet for å styrke og forbedre alle hudtyper i alle aldre. Green Peel® i kombinasjon med hjemmeproduktene gir ikke bare resultater på minimum av tid, men forbløffende langtidsresultater. Kunder med svekket hudbarriere er evig takknemlige for endelig å oppnå en sterk hud i balanse. En hud i balanse eldes senere.

Etterspørselen etter hennes hollistiske behandingsfilosofi er voksende.

GREEN PEEL® I 3 STYRKER; GREEN PEEL® FRESH UP, GREEN PEEL® ENERGY OG GREEN PEEL® CLASSIC

NÆRINGSFULLE URTER SOM JOBBER AKTIVT PÅ INNSIDEN I FLERE DAGER ETTER BEHANDLING

GREEN PEEL® I 3 STYRKER  – NÅ FOR ALLE
Ettersom behandlingen kun var den dypeste Green Peel®Classic, var den forbeholdt kunder med konkrete hudproblem; som akne, atrofi, solskadet hud, ujevn hudtone, arr, dype rynker, slapp, uelastisk og grov hud. Etter 2010 kom Green Peel® i 3 styrker og kan nå benyttes av alle; som antirynkebehandling fra tidlig voksen alder i tillegg til optimale resultater på de mest sensitive hudtypene.

Dr.Christine Schrammek var den første legen i Tyskland som stod bak et hudpleiekonsept og har siden oppnådd ikonstatus for sin kunnskap.

SØNNEN ALEXANDER DRUSIO OG DATTEREN DR. CHRISTINA DRUSIO

GENERASJONSKUNNSKAP MED RESULTATER I FOKUS
Dr. Schrammek er en stolt familiebedrift med resultater i fokus. Sønnen Alexander Drusio er nå direktør og datteren Dr. Christina Drusio er snart ferdig med sin spesialitet som hudlege og klar for å føre navnet videre med styrke og faglig seriøsitet. Selskapet har sitt hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland.

URTENE I DAG

AMBASSADØR
I 2016 ble Dr. med. Christine Schrammek-Drusio æret for sin anerkjennelse som ambassadør til senatet for økonomi og vitenskap i Tyskland. En spesiell pris og spennende utfordring.

DR. SCHRAMMEKS PLEIENDE PRODUKTER PASSER ALLE HUDTYPER

DERMELIE – NY FORHANDLER I NORGE I 2011
Hudterapeut Eli Holme Lie på Haugesund Hudpleieklinikk startet med Dr. Schrammek allerede i 1988. Gjennom 40 år som praktiserende hudterapeut, med de fleste seriene på markedet, med og uten legesamarbeid, visste Eli at Dr. Schrammek har løst koden. Utallige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder over mange år har bevist unike langtidsresultater. I 2011 ble hun og fagansvarlig, Anne Karen Taule forhandlere for Dr. Schrammek i Norge under firmanavnet Dermelie AS.

I FEBRUAR UTGAVEN AV ELLE TESTER DE UT DET SISTE NYE I KAMPEN MOT ALDRING, BLA. GREEN PEEL

ÅRETS TREND OG HOVEDSTADENS HOTTESTE BEHANDLING
Ikke uten grunn skrev VG 1. januar 2017 at MinMote kåret Dr. Schrammek Green Peel® til årets velværetrend for 2017 og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler den på det varmeste.

Finn serien
som passer din hud