Vis / Skjul menyVis / Skjul meny
Vis / Skjul menyVis / Skjul meny

Personvernerklæring

for brukere av schrammek.no

Personvernerklæringen er ment for å sikre at kunder er informert om hvilke opplysninger vi samler inn og lagrer om kundene våre. Den forteller også hvorfor vi bruker opplysningene, og hvordan vi sikrer våre kunders rettigheter og reglene i personlovgivningen av 25. mai 2018.

1. PERSONVERNERKLÆRING

Ved å benytte nettsiden schrammek.no, aksepterer du at Dr. Schrammek Norge behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

2. BEHANDLINGSANSVARLIG

Helene Baardsen er på vegne av Dermelie AS, Dr. Schrammek Norge behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. 

Behandlingsansvarlig har et delegert ansvar. Det er Anne Karen Taule og Eli Holme Lie som har det daglige ansvaret.

3. HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?
Personopplysninger dekker alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan være fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse eller andre kontaktopplysninger.

4. HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Det er Dr. Schrammek Norge som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig opplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).

5. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES

Vi lagrer følgende personopplysninger:

• Informasjon du oppgir via vårt kontaktskjema: Navn og e-postadresse, samt annen generell informasjon.
• Informasjon du oppgir via vår forhandlersøknad: Selskapsnavn (registrert i Brønnøysundregisteret), org. nr, salongnavn, adresse, navn på eier av salong, e-post, telefonnummer, samt annen generell informasjon om salongen.

Vi lagrer i tillegg generelt adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

• Informasjon via cookies.

6. HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

• For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss
• For å kunne analysere hvordan du benytter schrammek.no, og hele tiden kunne forbedre nettsiden.

Vi benytter adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

7. GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

8. HVORDAN INFORMASJONEN INNHENTES:

Dr. Schrammek Norge samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

  • Digitalt skjema for forhandlersøknad på nettsted – må aktivt fylles ut digitalt.
  • Digitalt kontaktskjema på nettsted – må aktivt fylles ut digitalt.
  • Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler/coocies her.

9. INFORMASJONSKAPSLER (Cookies)
Cookies er små informasjonskapsler som lagres i nettleseren din, og som husker hvilke sider du har besøkt. På nettsiden vår bruker vi cookies for å se hvordan kundene våre bruker nettsidene våre, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer relevante. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal registreres når du besøker nettsiden vår,
kan du velge dem bort under ved å ikke akseptere.

10. DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. 

11. HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.
• Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.
• Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør korrigeringer eller sletter dine personopplysninger, eller hvis vi begrenser behandlingen.
• Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
• Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.


12. HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE?
Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

13. HVOR LENGE LAGRER DERE DATA?
Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

14. HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONDATA?
Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

15. HVORDAN FUNGERER REGELVERKET RUNDT PERSONOPPLYSNINGER?
All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Dr. Schrammek Norge som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.

16. PERSONVERNOMBUD

Vi har et personvernombud, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt. Ta kontakt med helene@dermelie.no.

17. OPPHAVSRETT
Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Dr. Schrammek Norge.

18. KONTAKTINFORMASJON
Behandlingsansvarlig er Dr. Schrammek Norge, Skåregaten 181, 5523 Haugesund, Norway.
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

helene@dermelie.no

Finn serien
som passer din hud