CAMILLA PIHL TAR MED DR.SCHRAMMEK BLEMISH BALM OG SPECIAL CARE CREAM

UP IN THE AIR WITH THESE ACCESORIES

2016-02-11-12.02.01-2

Jeg har noen faste ting som alltid blir med meg i håndbaggasjen når jeg er ute og reiser. BB Creme fra Dr. Schrammek (den orginale BB creme’en) er fantastisk, den smører jeg på like før jeg lander for glød og pleie. Flyluft er ikke digg etter mange timer ombord.
www.camillapihl.no

 


DEN PERFEKTE VINTERKREM

Vibeke Klemetsen anbefaler Special Care Cream.

VIBEKE

 

Dr.Schrammek’s mest populære krem på kalde vinterdager. Plante essenser roer ned, reduserer rødhet med fuktbindene og nærende egenskaper. Hudlege Christine Schrammek utviklet kremen med anti-inflammatoriske, antibakterielle og kløstillende egenskaper for rask restitusjon etter den populære dybdepeelingen Green Peel®.

Mange bruker den i tillegg på tørre, irriterte partier på kroppen. De er lettet over en krem som får huden i balanse uten bivirkninger.

Special Care Cream 50 ml kr 530,-. Du kan teste den i 15ml til kun kr 190,-!

LES HER

 


DAGBLADETS TEMAAVIS TIRSDAG 15. DESEMBER

I temaavisen LIVET SOM SENIOR kan dere lese om vår model Sigrid Wegner Simonsen, 92 år. Om hennes herlige livsinnstilling og at Dr. Schrammek har styrket huden hennes. “Dr. Schrammek har klart å styrke min tynne, tørre og sensitive hud mot nye overraskende aldringstegn.”

IMG_2339 2

LES HER

 


DAGBLADETS TEMAAVIS TIRSDAG 30 JUNI

 

I midtsidene temaavisen DINE ØYNE hvorfor du bør starte med øyekrem i
tidlig voksen alder. Og hvorfor du skal kjøpe en øyekrem som du kan
massere rundt hele øyeområdet…

bilde2015-05-04 11.26.14

 

 

 

 

 

 

 

øyekremer_facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.09.2015

 


 

POWER / ENERGI

“Jeg har vært helfrelst av Dr. Schrammeks produkter helt siden jeg testet Green Peel for flere år siden, og fortsatt er jeg trofast bruker av både behandling og produkter. Disse blir flittig brukt når jeg føler meg tørr, trøtt, eller huden bare trenger en liten omf.”

1783824-7-1441039614975

 

 

 

 

 

 

 

 

http://lilisfashion.blogg.no/1441040076_power__energi.html

10.09.15

 


 STYRKE HUDBARRIEREN MOT EKSEM I AFTENPOSTEN 31 MARS 2015

 

Dr.Schrammek Special Care Cream + Blemish Balm på utsiden og Ortomolekylær behandling på innsiden.

Turid har kontrol over tilstanden med Dr.Schrammek hudpleieprodukter og vitamin og mineralterapi skreddersydd av hudlege Bjørn Bondevik.

eksem

 

 

 

 

 

 

Les innlegget her.

 


ANTIRYNKE DAGKREM MED INFRARØD OG UVA/UVB BESKYTTELSE – SPF 20.

 

Et gjennombrudd innen solbeskyttelse og aldring. Dermatologisk forskning viser at UV filter ikke er nok. Huden må også beskyttes mot skade forårsaket av infrarød stråling. Se filmen nedenfor…

NYHET! Dr.Schrammek Global Defense gir huden eksepsjonell beskyttelse. Beskytter mot de skadelige INFRARØDE strålene fra sollys samt bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB.

Aktive virkestoffer støtter cellenes reparasjons- og kollagensyntese. En aktivt anti-rynke krem i tillegg til global beskyttelse mot lysindusert aldring.

50ml Kr 850,-

SE HVA KREMEN GJØR HER….

https://www.youtube.com/watch?v=o9BqrSAHbTc

22.06.15


 DERFOR FÅR DU RENERE HUD MED URTEPEELING I DAGBLADET 4 MARS 2015

 

Sliter du med uren hud? Les en hudterapauts anbefalinger for å få bukt med problemet.

renhud

 

 

 

 

 

 

 

Les innlegget her.

 


 GREEN PEEL: SÅ GOD SOM NY

 

På onsdag var jeg så heldig å få teste ut Green peel på Greenline klinikken på Lørenskog. Det er et naturlig hudpleiekonsept uten bivirkninger, og den beste problemløseren uansett hudtype og alder. Behandlingen har vunnet flere førsteplasser for beste spesialbehandling – og er utarbeidet av den tyske hudlegen dr. med. Christine Schrammek.

smil

 

 

 

 

 

 

 

Les innlegget her.

20.06.15

 


HJELP MOT SLITASJE PÅ MANNENS HUD I DAGBLADET 2 JUNI

 

Flere og flere menn oppsøker hudpleiesalonger for å gi huden nødvendig pleie. I Dagbladet 02/06.

http://www.mannlighelse.no/hr/hjelp-mot-slitasje-pa-mannens-hud

 

mann1 mann2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02.06.15


 HELT NATURLIG GLØD

 

“Det er ikke lenge urtebehandlingen ligger på huden, og etter noen minutter med arbeid så fjernes den og det legges på beroligende krem etterfulgt av en helt fantastisk nakkemassasje. Jeg hadde Green Peel Fresh Up, som er en myk peel som skal gi bedre glød og antirynke. Den skal forebygge aldring, forbedre uren hud og gi generell hudforbedrelse.  Og gløden som kommer kan jeg skrive under på at er helt utrolig! Første dagen føltes huden litt ut som etter en hard treningsøkt eller en lett solbrent følelse. Ikke vondt eller sviende, men glødende herlig.”

 

gp32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Etter behandlingen er huden i restitusjonsfase og huden er ekstra sensitiv. Man skal man unngå sol og badstue og Ann-Margrett anbefalte meg å bruke en «Spesial Care Cream» om roer ned huden og gjør den silkemyk. Du får anbefalt den etterbehandlingen som passer akkurat for deg og din hudtype. Huden min så klarere ut, friskere og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Dette bildet tok jeg samme dag, og her er jeg helt uten sminke.”

 

Les innlegget her.

14.05.15

 


 LØSNINGEN PÅ ROSACEA FRA DR. SCHRAMMEK I DAGBLADET 26 MARS

 

På side 14 i dagens temaavis i Dagbladet 26/3 kan du lese om årsaken til rosacea og hvordan det kan forebygges.

Du kan også lese om det her: http://www.kroniskesykdommer.no/…/styrker-hudbarrieren-mot-…

schrmschdr (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


STELLA 27 MARS 2015

 

Tekst: Guro Danielsen

ARTISTEN ‘ANNA OF THE NORTH’ HAR SOM MANGE ANDRE SKANDINAVERE SENSITIV HUD. HELDIGVIS HAR HUN FUNNET FREM TIL PRODUKTER SOM FUNKER.

Hva er ditt skjønnhetsritual? Jeg vasker ansiktet med en melk + oljerens som ikke tørker ut huden og som også fjerner øyensminken. Jeg avslutter rensen med et rensende hudvann før jeg påfører en balm. Alt fra legeserien Dr.Schrammek.

 

annasnor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har hatt problemer med eksem og sensitiv hud siden jeg var liten. Endelig har jeg funnet en serie som funker for huden min. Produktene er også uten parabener.

Hva har du alltid med deg i vesken? Jeg har alltid med meg Blemish Balm og SOS balm fra Dr.Schrammek. Jeg er avhengig av fuktighet.

 

30.03.15

 


 BEAUTY FAVORITES

 

“Jeg skriver kun om ting jeg liker, og tar ingen betalte innlegg.

Jeg ble helt over meg av Green Peel behandlingen da jeg fikk teste det for første gang for neste to år siden. Etter jeg var der har jeg blitt en trofast kunde av behandlingen som er helt naturlig laget av urter, og fri for kjemiske stoffer og syrer. Behandlingene får du i de fleste byer. I Oslo går jeg til W by Sonja Wigert 4-7 ganger i året, men ble introdusert til behandlingen av Eli fra Haugesund Hudpleieklinikk som er superflinke begge to.”

liliesfashion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ettersom jeg elsker den behandlingen fikk jeg teste produktene fra Dr. Schrammek som har en egen hudpleieserie (Dr. Schrammek har utviklet Green Peelen). Hudpleieserien er utviklet i Tyskland av hudlegen Dr. Schrammek som er spesialist på allergi og aldring. Jeg har blitt helt avhengig av produktene. Rett før jeg dro til Paris åpnet jeg en boks fra posten med nye produkter som jeg hadde bestilt. Serien er noe av det beste jeg har testet, og tro meg, jeg har testet MYE, hehe..”

Les innlegget her.

30.03.15

 


 GREEN PEEL

 

“På torsdag var jeg hos Oslo Hudpleieklinikk og fikk oppleve den forfriskende behandlingen Green Peel av Eli, en utrolig søt og hyggelig dame! Vi fikk pratet masse og kom veldig godt overens. Hun er super dyktig i det hun driver med, så jeg kommer så absolutt til å fortsette med denne behandlingen og skal prøve ut de to andre også med jevne mellomrom. Jeg gjorde en Green Peel Fresh Up i går, som er den mildeste av de tre urtepeelene og blir populært kalt “Party Peel”.”

 

smeberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les innlegget her.

30.03.15

 


HØYT OPPE I SKYENE

 

“Dr. Schrammek og behandlingen Green Peel er en urtebasert hudpleie-serie, og er derfor laget av helt naturlige ingredienser. Produktene passer til alle hudtyper, enten du har sensitiv, fet eller tørr hud, eksmen, urenheter og faktisk også til sår/munnsår! Believe it or not! Det er sant! Disse produktene har som formål å holde huden i balanse, og vil dermed passe uansett utgangspunkt! ”

 

artbyme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Jeg vil bare igjen presisere at dette IKKE er et sponset innlegg på noen som helst måte, jeg er som sagt frelst. Jeg hadde ALDRI anbefalt noe så sterkt og med så mye intesitet, om det ikke var for at det virkelig gjør underverker for huden! Jeg har som prøvd mye forskjellig innen hudpleie, og det er ingen over og ingen ved siden av Dr. Schrammek og Green Peel! Det eneste som kan være negativt (for andre enn seg selv), er at man hele tiden vil se seg i speilet…

Da håper jeg virkelig at min entusiasme for dette utrolige mirakelet av en hudpleieserie og peeling, ble noe smittet over på dere! Try it! Det er faktisk så fantastisk som det høres (eller i dette tilfellet: leses) ut som!

 Urbsy-love, Rikke <3″

Les innlegget her.

24.03.15

 


OPPSKRIFTEN PÅ PERFECT SKIN

 

“Jeg er helt frelst! sa hun, mens hun studerte porene sine.

Og dette var rett etter behandlingen. Disse urtene vil legge seg under huden, og arbeide ved å trenge seg ned og tvinge all “driten” opp til overflaten i hele fire dager. Det er det som er så unikt med Greenpeel. Det er helt naturlig, men klarer å trenge langt ned i huden din, uten å ødelegge den, som mange kjemiske behandlinger gjør.”

 

stylethatshit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Og forresten… dette er overhodet ikke et annonsesamarbeid, eller noe jeg har blitt betalt for å skrive! Det er simpelthen bare en hudpleieserie jeg har blitt så hektet på, at jeg nekter å bruke noe annet. Jeg har fått tilbud om samarbeid med store hudpleieaktører, og takker nei, rett og slett fordi jeg vet at ingenting er bedre enn Dr. Schrammek.”

 

Les innlegget her.

20.03.15

 


KVINNER OG MENNS HELSE

 

kvinnersmannens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02.03.15


THE MAKEOVER

 

“Jeg hadde bestilt Greenpeel fresh up hos Haugesund Hudpleieklinikk, en av mine favorittbehandlinger. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandlingenat du kan gå rett på fest. Samtig virker peelen både forebyggende og behandlende.”

themakeovermakeover2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les innlegget her.

23.02.15

 


GREEN PEEL® – EN POPULÆR PEELING

 

Fagbladet Kosmetik nr 3 2014: KÅRET TIL KJENDISENES FAVORITT BEHANDLING – den orginale fra 1958

En hudfornyende behandling fra 1958 er blitt “EN MUST” i Norge. En glød du ikke kan sminke deg til. Kjendisene bruker den som forberedelse til den røde løper og i forkant av fotoopptak. En suksee verden over..

Green Peel® – en rask antirynke behandling som opprettholder spenst og styrker barrierefunksjonen. Gløden, varmefølelsen og den helt unike gnistringen i huden ved berøring beviserat huden blir optimalt stimulert i flere dager. Stadig flere bestiller Green Peel® før sosiale begivenheter…

 

bildeKOSMETIK
Bildet nederst til høyre i magasinet er av Dr.Christine Schrammek fra 1950 talllet. Hun var den første legen i Tyskland som stod bak et hudpleiekonsept. Hun skapte GREEN PEEL® behandlingen i 1958 og bl.a. den orginale BB kremen i 1967. Urtepeelingen og produktene har vunnet flere priser og er nå en suksee verden over.

16.10.14

 


PROJECT PERFECT SKIN

 

Katinka Sletten – Journalist hos Side2.no.

“Jeg hadde med andre ord aldri anbefalt dette til dere uten å kunne stå inne for det. Hvis jeg ikke hadde vært 100% overbevist om at det fungerer, så hadde jeg heller ikke delt med dere. Okei? Enig? Enig!”

stylethatshit3stylethatshit4

 

 

 

 

 

 

“Ettersom alle ingrediensene i produktene er helt naturlige, og fokuserer på å holde huden i balanse, er dette produkter som passer for alle hudtyper. Null tull! Du kan bruke det om du har eksem, sensitiv hud, eller bare generelt sliter med urenheter. Ingrediensene er laget for skape balanse, og det er nettopp det de gjør, uavhengig av utgangspunktet ditt.”

stylethatshit5

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Katinka Sletten

Les innlegget her.

04.09.2014

 


EN REAL OPPKVIKKER

 

Katinka Sletten – Journalist hos Side2.no.


Prøvde en profesjonell ansiktsbehandling i går, og herregud som den virket! Anbefales på det varmeste!
Vi var flere bloggere som fikk teste behandlingen, og alle bl overrasket over gløden som kom i ansiktet med det samme vi var ferdige. Nå er det faktisk sju timer siden jeg ble behandlet, og det “stikker” litt i huden ennå, noe som vil si at urtene fremdeles virker.

Link til innlegget her.

stylethatshitbloggeventoslo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Katinka Sletten

 


SUPERSTAR SKIN

 

Kjendis blogger Anne Berit Valla har også testet den orginale GREEN PEEL® fra Dr. med. Christine Schrammek:

Testet ut det aller hotteste innenfor ansiktebehandlinger akkurat nå, Greenpeel. Et helt naturlig produkt, det består kun av urter. Jeg testet ut “The Perfect Partypeel” hos VbySonjawigert, som er perfekt om man vil se litt ekstra fresh ut en dag.

Vanligvis bør man ta ansiktsbehandlinger et par dager før en viktig event, slik at huden kan roe seg, mens denne behandlingen kan gjøre samme dag. Og det liker vi!!! Jeg skal ihvertfall ta en ny behandling før bryllupsdagen

Link til dette innlegget her.

blogg1anneberitvalla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Line Kirkhus

 


BLOGGERE TESTER UT GREEN PEEL

 

Skal teste ut Green Peel på mandag! For de som ikke har hørt om det så er det en 100% naturlig behandling som i hjelp med hjemmeprodukter skal hjelpe på uren hud, akne og at den i tillegg strammer store porer:)) gleder meg til å vise dere resultatet!! #lørenhudklinikk #greenpeelnorway #drschrammek #herbs #natural

fashion2fashion1cecilieflotre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til bilde: http://instagram.com/p/rg1Ft1HNWn/

 


DETTE ER KJENDISENES FAVORITT BEHANDLING

 

STYLEmag HAR TESTET GREEN PEEL®!

STYLEmag

 

 

 

 

 

“Det dukker stadig opp nye behandliner som blir kjendisfavoritter, men jeg er veldig positiv til alt som er naturlig, og synes at det er flott at kjendisene har fokus på en urtebehandling fremfor kunstige måter å forhindre aldring”, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

 

celinegp_0hippie3hippie1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STYLEMAG TESTET GREEN PEEL®: Redaktør Celine I. Aagaard testet den mildeste varianten av Green Peel, kjent som “The Perfect Party Peel”. Foto: STYLEmag.

 

Les hele innlegget på STYLEmag her.

 


BEHANDLINGEN NORSKE KJENDISER SVERGER TIL

 

I AUGUST BLE GREEN PEEL® KJENDISENES FAVORITT BEHANDLING PÅ BEAUTYBLOGGERS!

Behandlingen benyttes av norske kjendiser som blant annet Tone Damli, Jenny Skavlan, Rachel Nordtømme, Ronny Ottem, Hedda Skaug, Celine Aagaard, Silje Pedersen, Jon Lundemoen, Cecilie Lynum, Nadya Khamitskaya, Carina Dahl, Fred Hamelten m.fl. De elsker behandlingen, som slo igjennom i Norge for fullt i 2012. Beautyblogg.com er også en stor fan.

manedens-kjendis-1024x723beautybloggers2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandlingen har akkurat det du trenger for en “øyeblikkelig ” glød du ikke kan sminke deg til. Synlige resultater på minimum av tid, “THE PERFECT PARTY PEEL”. Perfekt nå etter sommeren. Renser opp død hud og optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst.

Les hele innlegget på beautybloggers.no her.

 


MOTEREDAKTØR I KK – Silje Pedersen

 

“Jeg er så heldig å ha en jobb der jeg får teste ut ulike produkter og behandlinger. Det betyr ikke at alt er like bra, så mye av det jeg tester, havner sjeldent på bloggen. Når det gjelder ansiktsbehandlinger, så er jeg utrolig sær. Det er fordi jeg har prøvd mye som ikke virker, og skal jeg først ta en facial, så skal det også gi resultater. Men for en stund siden fikk jeg prøve en behandling som jeg ble veldig fornøyd med. Green Peel er en behandling som ikke inneholder kjemiske ingredienser, kun ti ulike urter. Urtene som brukes har en beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende effekt.

Silje2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det jeg likte best med behandlingen var at 1. Den var kjapp og tok kun et par minutter 2. Du kjenner umiddelbart at huden får en real treningsøkt med stikking 3. Du ser umiddelbare resultater, spesielt om du har store porer og acne. Jeg synes også linjene ble markant lettere 4. Du kjenner at huden fortsatt stimuleres i flere dager etterpå. Jeg testet den mildeste behandlingen, som heter Party Peel. Den er perfekt om du skal på fest, et spesielt event eller lignende. Ble anbefalt å ta den samme dag som et event, men jeg ville ha tatt den dagen før, da huden min ble ganske rød i timene etterpå.”

Les innlegget her.

 


DERFOR SVERGER JEG TIL GREEN PEEL®

 

Det som er så bra og helt unikt med denne peelen er at du ser resultater med en gang. Huden bokstaveligtalt GLØDER. Flere og flere blir avhengig av å kjenne varmen og den helt unike gnistringen i huden. Du merker tydelig at Green Peel® stimulerer huden optimalt i flere dager. Det er ikke noen behandinger som jobber så effektivt etter at en går utav en hudpleiesalong. Det er så sabla bra det!”

IMG_7028-820x399

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjekk ut det siste blogginnlegget til Lene Tønnesen om GREEN PEEL® her.

 


GO GREEN, GREEN PEEL®

 

“Jeg har lenge letet etter en behandling som funker for huden min og som ikke er basert på syrer eller kjemiske behandlinger. Jeg ble tipset om Green Peel, av Dr. Schrammek av min tante og stakk innom Haugesund Hudpleieklinikk under ferien min på vestlandet. GreenPeel er utviklet av den tyske dermatologen Christine Schrammek med spesialitet innenfor allergier.”

lilisbeauty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Jeg er ofte på lanseringer og presentasjoner av nye hudprodukter og går gjerne inn i det med en viss skepsis, men jeg må si at jeg aldri har vært så umiddelbart henrykt over et hudpleiemerke og en behandling som jeg ble denne gangen, også har ingen lært meg mer enn flinke Eli på Haugesund Hudpleieklinikk heller!”

 

Link til innlegget her.

 


CATHINTHECITY TESTET GREEN PEEL®

 

Today is my big birthday bash, and I couldn’t be more excited! Clarion Hotel Bergen Airport is sweet enough to let me and my girlfriends celebrate in their best suite. I checked it out earlier this week, and it’s so fancy and huge! I can’t wait!! I’ve ordered yummy tapas and dessert for me and the ladies, I’ll show you lots of pics tomorrow!

cathinthecity2

 

 

 

 

 

 

 

Earlier today I made a video tutorial on how I make my curls, as I’ve been promising you that for years. I’ll post it once I have the time to edit a bit, probably tomorrow. So stay tuned girls.  So anywho, what I wanted to tell you about in this post is the Green Peel I did last week. After two 11-hour plane rides in one week, my skin was extremely dry. So when Beauty London asked me if I wanted to come down and test their new treatment Green Peel, I of course said yes on the spot. The treatment isn’t new, in fact it has been used for over 50 years, but very few salons here do it. Beauty London has just started doing it, and I couldn’t be happier with the result.

cathinthecity

 

 

 

 

 

 

 

The peel is completely natural, and is made out of 11 different herbs. That’s all! No acid or other stuff that can break your skin. The herbs penetrate deep into your skin, and removes all dead skin cells, and in addition they work extremely well against bacterias, and can work wonders on impurities/acne. Green Peel has actually won the ‘best special treatment‘ award at Beauty Forum Readers Choice awards four years in a row. There are four different strengths, I did the mildest one which is called ‘Fresh Up’, which gives an amazing glow and dewy skin tone. After the peel I got a moisturizing mask that looked and felt like cake frosting, haha. Needless to say I loved it!

Link til innlegget her.