Vis / Skjul menyVis / Skjul meny
Vis / Skjul menyVis / Skjul meny

Med GREEN PEEL® Energy er huden stimulert til økt aktivitet, som resulterer i bedre spenst og styrke samtidig som evt. ubalanser bedres. For å optimalisere resultatene, med best mulig effekt og minst mulig stress, er det viktig å ta vare på huden etter behandlingen med et enkelt hjemmeprogram.

 

DAG 1 – 2

VARME, GNISTRING OG GLØD

GLØDENDE HUD  OG ANTIRYNKE… GREEN PEEL® Energy er en dypere variant av GREEN PEEL® Fresh Up, og huden er dypere stimulert. Huden gløder med en behagelig varme. Du kan gå rett på jobb etterpå, og noen føler også for å ta Energy dagen før sosiale happenings. Utover kvelden er det vanlig at huden bli noe varmere. Dag 2 føles huden stram og fin.

GNISTRING VED BERØRING… Den karakteriske gnistringen ved berøring er bevis på at huden stimuleres optimalt. Urtene, som gir gnistringen, tilfører viktig næring samtidig som de er kraftig beroligende, beskyttende og rensende. Målet er å beholde urtene i huden lengst mulig. Ved bruk av etterbehandlings produktene fortsetter urtene å jobbe positivt i huden i 2-3 dager.

 

DAG 3 – 4  

HUDFORNYELSE

Det er individuelt hvor mye huden vil flasse etter en Energy. Det er vanlig med litt flassing dag 3-4. Noen kan derimot flasse mye, mens andre merker nesten ikke noe til avflassing. Da anbefales hyppigere påføring av Special Care eller Special Regulating Cream disse dagene. Flassingen er derimot ikke avgjørende for resultatet.

MER RØD ENN FORVENTET… Hvordan huden er i etterkant av en GREEN PEEL® Energy, henger sammen med hudens utgangspunkt og hvilke styrke Energy du har fått. Noen opplever GREEN PEEL® Energy som mild, mens mer kan oppleve den kraftigere.

Om man har fått en sterkere peeling enn forventet, påføres ekstra lag med etterbehandlings kremene. Det er ingenting å engste seg over, en har bare fått en dypere behandling. Eventuelt ta kontakt med terapeut.

 

DAG 1 – 5

ENKELT, EFFEKTIVT OG NØDVENDIG HJEMMEPROGRAM

De viktige spesialtilpassede hjemmeproduktene er helt nødvendig for optimale resultater. Mens urtene jobber fra innsiden, gir produktene akkurat det huden trenger på utsiden. Huden restitueres og styrkes raskere uten irritasjoner og uheldig stress.

Et MUST HAVE etter alle GREEN PEEL®

 

STEP 1: Rens huden med Super Soft Cleanser (uten make-up kan denne droppes de første 2 dagene)

STEP 2: RENS huden morgen og kveld med Herbal Care Lotion

STEP 3: Påfør dag/natt krem: Special Care Cream eller Special Regulating Cream

STEP 4: Påfør til slutt Blemish Balm – behandlende foudation (les mer)

 

HVA DU SKAL UNNGÅ DE NESTE DAGENE

TRENING: Unngå tøff trening så lenge en kjenner gnistringen i huden. Med trening kan urtene svettes ut og en mister den ønskelige effekten av urtene. 

INGEN ANDRE HJEMMEPRODUKTER: OBS! UNNGÅ PEELING/SYREPRODUKTER de neste 3 ukene!

SOL: Unngå direkte soleksponering mot ansiktet de første 3-4 ukene

BARBERING: Menn bruker bare elektrisk barbermaskin

Finn serien
som passer din hud