Vis / Skjul menyVis / Skjul meny
Vis / Skjul menyVis / Skjul meny

DAG 1 – 2

VARME, GNISTRING OG GLØD

GLØDENDE HUDGREEN PEEL® Fresh Up gir en behagelig varme i huden samtidig som huden får en perfekt glød.  En populær partypeel utenom det vanlige og kjendisenes favoritt på den røde løper. Utover kvelden dag 1 blir huden noe varmere og gløden forsterkes. Derfor velger mange å ta Fresh Up dagen før sosiale sammenheng.

GNISTRING VED BERØRING… Den karakteriske gnistringen ved berøring er bevis på at huden stimuleres optimalt. Urtene, som gir gnistringen, tilfører viktig næring samtidig som de er kraftig beroligende, beskyttende og rensende. Målet er å beholde urtene i huden lengst mulig. Ved bruk av etterbehandlingsproduktene fortsetter urtene å jobbe positivt i huden i 2-3 dager.

 

 

DAG 3 – 4  

HUDFORNYELSE

De fleste merker ikke noe avflassing etter en GREEN PEEL® Fresh Up, men det er heller ikke helt uvanlig at man kan føle seg litt tørr i huden dag 3 – 4. Dette er en svært mild avflassing. Da anbefales hyppigere påføring av Special Care eller Special Regulating Cream.

MER RØD ENN FORVENTET… Hvordan huden er i etterkant av en GREEN PEEL® Fresh Up henger sammen med hudens utgangspunkt. Noen opplever GREEN PEEL® Fresh Up som mild, mens mer sensitive hudtyper kan oppleve den kraftigere.

Om man har fått en sterkere peeling enn forventet, påføres ekstra lag med etterbehandlings kremene. Det er ingenting å engste seg over, en har bare fått en dypere behandling. Eventuelt ta kontakt med terapeut.

DAG 1- 5

ENKELT, EFFEKTIVT OG NØDVENDIG HJEMMEPROGRAM

De viktige spesialtilpassede hjemmeproduktene er helt nødvendig for optimale resultater. Mens urtene jobber fra innsiden, gir produktene akkurat det huden trenger på utsiden. Huden restitueres og styrkes raskere uten irritasjoner og uheldig stress.

 

STEP 1: Rens huden med Super Soft Cleanser (uten make-up kan denne droppes de første 2 dagene)

STEP 2: RENS huden morgen og kveld med Herbal Care Lotion.

STEP 3: Påfør dag/natt krem : Special Care Cream eller Special Regulating Cream

STEP 4: Påfør til slutt Blemish Balm – behandlende foudation (les mer)

HVA DU SKAL UNNGÅ DE NESTE DAGENE

TRENING: Unngå tøff trening så lenge en kjenner gnistringen i huden. Med trening kan urtene svettes ut og en mister den ønskelige effekten av urtene. 

INGEN ANDRE HJEMMEPRODUKTER: OBS! UNNGÅ PEELING / SYREPRODUKTER de neste 2 ukene!

SOL: Unngå direkte soleksponering mot ansiktet de første 2-3 ukene.

Menn bruker bare elektrisk barbermaskin.

Finn serien
som passer din hud