Vis / Skjul menyVis / Skjul meny
Vis / Skjul menyVis / Skjul meny

SOMMER, SOL OG FERIETID… Oppdag sesongens MUST-HAVES og få en fresh sommerlook med Dr. Schrammek. 

Dr. Schrammek presenterer Shades of blue – en kolleksjon inspirert av den styrkende kraften fra havet og himmelen. Havet og himmelen minner oss om viktigheten av å være tilstede i øyeblikket, sette pris på det som virkelig betyr noe, og omfavne skjønnheten i omgivelsene rundt oss.

Allergi- og antirynke spesialist Dr. Med Christine Schrammek har stort fokus på optimal beskyttelse mot langvarige solskader og tidlig aldring. Med sin holistiske tilnærming opprettholdes samtidig fuktbalanse, styrke og celleaktivitet. UV-filter og konsentrerte antioksidanter kombinert med pleiende, stimulerende og styrkende virkestoffer forebygger solskader, pigmentforstyrrelser, aldring, tap av fuktighet og elastisitet.

Gled deg over sommerprodukter fra Dr. Schrammek. Omfattende og trygg beskyttelse, samt effektive virkestoffer hindrer tap av spenst og booster huden til sin beste utgave.

BODY SUN LOTION SPF 50+ har nå fått ny formula for en tryggere beskyttelse i sommersola. Fuktighetsgivende og beroligende egenskaper pleier og ivaretar huden ved intensiv soleksponering. Vannresistent formel gir god beskyttelse på varme dager og ved fysisk aktivitet i sola. TIPS! Perfekt sammen med BODY AFTER SUN etter en lang dag i sola ☀️

ALOCALM GEL MASK er redningen etter en lang dag i sola. Ideell «after sun» maske med fuktgivende og beroligende egenskaper. Reduserer irritasjoner og forsyner huden med rikelig fukt, og anbefales gjennom hele sommeren. 

SPECIAL CARE CREAM er den perfekte restitusjon for huden etter solfylte dager. Hjelper huden til å normalisere alle sine funksjoner tilbake i balanse. Reparerende, styrkende, fuktbalanserende og kraftig beroligende. Lindrer følelsen av stramhet, rødhet og irritasjoner. 

BOOST HUDEN MED DYPTVIRKENDE EFFEKT UNDER SOLBESKYTTELSEN: Serum har tynnere konsistens og mindre molekyler enn krem. Virkestoffene peneterer dermed dypere og huden stimuleres og beskyttes fra innsiden. Velg et effektivt serum fra Dr. Schrammek etter hudens behov for optimal effekt.

OVER SOLKREM FOR SOMMERGLØD OG BESYTTELSE: Blemish Balm – din følgesvenn i sommer! Gir den perfekte sommerglød og jevner ut fargeforskjeller. Beskytter mot UV-stråler med sitt fysiske filter og beroliger huden etter påkjenninger den utsettes for. Psst… supereffektiv på insektsbitt/myggstikk. Finnes i 4 forskjellige farger.

RENS MORGEN OG KVELD: Husk gode renserutiner for at huden skal fungere optimalt i sommer. Milde og effektive renseprodukter som fjerner make-up, smuss og miljøavgifter, samtidig som huden beroliges og styrkes fra første steg. 

FERIETIPS: Pakk smart med Dr. Schrammeks reisestørrelser og la de store flaskene bli hjemme. Tar liten plass i baggasjen og er en perfekt anledning til å teste ut nye produkter.

Følgende produkter finnes i reisestørrelser:

FINNER DU IKKE DET DU
SER ETTER?

INSTAGRAM @schrammeknorway

Travel Buddies🌞🫶🏻

“GREEN PEEL er en unik behandling som jeg bare blir mer og mer glad i å jobbe med Jeg elsker hvordan man kan skreddersy behandlingen utifra hvilken hudtype og hudtilstand den enkelte kunde har. 

GREEN PEEL gir en kraftig stimulering av huden og forbedrer spenst, elastisitet, rynker og linjer. Urtene vil fra innsiden jobbe sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, og huden vil dermed oppnå en styrket hudbarriere.

Jeg ser spesielt god effekt på de som har akne, store porer, ujevn og gusten hud. GREEN PEEL gir en fantastisk glød og det er kanskje derfor dette er en så stor favoritt hos mange. 

Ønsker du en behandling som er 100% naturlig samtidig som den gir fantastisk resultater anbefaler jeg deg å prøve en GREEN PEEL behandling🏻” - Helene Alm, @kosmetisk.sykepleier.helene

Apply SPF and kindness every day for long term positive benefits🫶🏻🌞

DET NATURLIGE VALGET
GREEN PEEL Fresh Up - gnistrende sommerglød

Sommerens favoritt, GREEN PEEL Fresh Up, gir den ultimate sommergløden du ikke kan sminke deg til. 

Vi er takknemlig for å kunne tilby en kraftfull behandling fra naturen som stimulerer alle prosesser i huden uten å utfordre hudtoleransen.

En behandling som lindrer uønskede hudproblemer og stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen mot uønskede aldringstegn. 

Helbredende urter, fulle av næringsstoffer direkte fra naturen, gir huden energi, økt spenst og glød.  

Connect med naturen gjennom en herlig og effektiv GREEN PEEL Fresh Up i sommer

Skånsom renserutine uten behov for vann - et perfekt renseprodukt til ferien🫧🧖🏼‍♀️🌞🧳

Sensiderm Cleansing Solution er et ”alt i ett” renseprodukt som fjerner enkelt og effektivt make-up, solkrem, fettstoffer og forurensning. 

Inneholder niacinamide og havsalt som styrker, balanserer og remineraliserer hudbarrieren. Benyttes på pads. Fjerner øye-makeup svært effektivt og skånsomt.

Blemish Balm er en foundation med svært beroligende, betennelsesdempende og beskyttende egenskaper. Kommer i 4 forskjellige farger med god dekkevne som blender inn i hudtonen og gir en fin sommerglød🏻🌞

EGENSKAPER
🌞 Betennelsesdempende
🌞 Beroligende
🌞 Beskyttende
🌞 Dekkende

Sommertips: Over solkrem gir den optimal beskyttelse mot UV-stråler med sitt fysiske filter. Beroligende og antibakteriell, og dermed også ideell på kvelden etter en dag i sola. Hjelper mot insektstikk. 

Kommer i fargene:
Honey, light, classic, dark brown og snow

Finn serien
som passer din hud